Saturday, July 4, 2009

Lelaki ke?

Askum... ape khabar semua..dengan izin tuhan dapat kita bertemu lagi di ruang blog yang tak seberape nie..walaupun dikutuk dipuji tapi aku kan tetap harungi segala rintangan yang datang tanpa mengira masa atau waktu ku tetap berdiri teguh...whua whua whua giler stone!!macam amik Award lak.. hahahaahaa
Korang... apekah pendapat korang kalau korang dengar lelaki puji lelaki lain,tak kisah lah dia pelakon ke kawan2 korang sendiri ke..tapi dia puji lelaki tu handsome,badan sedap,jambu,senyum menawan DLL??

Contoh:
Lelaki A : Wei, giler babi Handsome sial lelaki tu,perghh dia nye senyum..kalau aku perempuan mesti aku dah tackle dia..


Lelaki B : (tgh tengok Movie dengan GF dia sendiri) sayang..badan dia giler hot u..damn i nak badan macam dia..pergghhh dia punya senyum sumpah i tergoda sayang...
(GF dia jeling je BF dia sambil tertanya-tanya BF aku nie Gay ke pe?)





Tgk contoh lelaki A dan B tadi.. Mesti secara automatic korang fikir lelaki yang memuji tu Gay kan walaupun hakikat dia bukan..walaupun pun dia dah GF yang hot..maybe dia Bi Sexual? hahaahaha korang nie ape lah..sebenarnye dia kagum dgn ciptaan Tuhan :)
Dah penat aku nak explain...lantak lah korang nak fikir ape ...hahahaha sebenarnye perkara2 di atas terjadi kat aku...aku nie susah sikit nak puji lelaki lain...tapi sumpah semalam aku puji lelaki nie giler2 sampai GF aku pun fikir 2 kali pasal aku...hahahahahaa nie mamat aku puji giler2 smlm


Zac Efron

1 comment:

  1. agak2 ar der..
    hahaha
    mmg kne puji klu camtu pon

    ReplyDelete